Depozitare frigo

DE-IMI are o experienta in domeniul spatiilor frigorifice din 1994, cand a construit primul depozit frigorific destinat inchirierii, finantat cu capital integral privat din Timisoara.

In 2004 se semneaza contractul cu S.C. CAROLI FOOD2000 SRL si se pun bazele unui nou depozit in Timisoara si unei noi conceptii: construirea de depozite pe baza unui proiect elaborat impreuna cu clientul, sistem care a continuat sa functioneze cu succes.

Sediul central de la adresa:  Timisoara, str Al. Macedonski nr. 6 pune la dispozitie 15 camere frigorifice intre 50mc si 200mc, 300mp birouri, program de functionare non-stop.

Sediul secundar de la adresa:Timisoara, str O. Cotrus nr.24/A pune la dispozitie spatii intre 120mc si 2400mc, 450mp birouri si 100 locuri de parcare.
Spatiile oferite spre inchiriere sunt spatii conform normelor HACCP, in acest moment programul fiind implementat, urmand sa se obtina certificarea, depozitul functionand cu stampila ovala.
Totodata in momentul inchirierii se ofera si locuri de parcare, precum si birouri pentru desfasurarea activitatilor necesare.
Toate spatiile cu dimensiuni mai mari de 100mp sunt realizate pe baza unui proiect elaborat impreuna cu clientul pentru a-i putea satisface cerintele, termenele de construire si predare fiind in jur de 3-6 luni, exceptie facand spatiile existente.

In spatiile destinate depozitarii frigorifice isi desfasoara activitatea societati cu renume national si international:

•    In domeniul preparatelor din carne la temperaturi de +2,+4 grd C:
CAROLI FOOD
SELMONT
ALSIM FRUCT

•    In domeniul lactate la temperaturi 0,+4 grd C
TRD TNUVA ROMANIA
GEL-COR
LARUGIANCA

•    In domeniul produse congelate:-18, -25grd C
INTERTRADE
RADAN IMPEX
AVE IMPEX
DARIMEX

•    In domeniul preparatelor din peste:, +2,+4 grdC
BONITO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>